Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość, Nadzieja i Samotność

http://www.youtube.com/watch?v=hjTnQXYhmKU

Furtki nie otworzyłem
Drzwi Tobie nie wskazałem
Lecz jednak odchodzisz?
Nieważne, że skrzywdzisz?

No i odeszła miłość
Pozostawiła chustkę
By dać mi wskazówkę
Że łzami wypełnia się pustkę

Miłość już na zawszę odeszła
Samotność do okienka podeszła
Kupuje bilet powrotny
Czyli mam być samotny?

Przed świtem dojedzie
Przez próg przejdzie
Cały dom obejdzie
Na łóżku przysiądzie

Poczeka aż zasnę
I wtedy mnie
W mordę trzaśnie
Powie zapomnij o śnie!

I tak to już jest
Miłość odchodzi
Nadzieja kona powoli
A samotność?
Bardzo mocno boli

http://www.youtube.com/watch?v=o_tVdoYFQCQ

66 687 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • AsiKa

    16 May 2013, 23:03

    pięknę i takieee prawdziwe :)

    SAMOBÓJCA

    Jestem samobójcą
    włożyłam sobie sama
    sztylet w serce
    cóż mogę powiedzieć
    jeszcze?

    Serce
    Boli
    krwawi
    stało się
    muszę to zrozumieć
    i tak zostawić.

    Zostawić
    ku przestrodze
    sztylet w sercu
    może przez to będę
    pamiętać
    że można
    żyć
    bez powietrza.

    To pewne jest
    że jesteś mym powietrzem
    nie mogę bez Ciebie być
    oddychać
    lecz znów tak bardzo
    zawiodłam Cię
    i nie mam siły
    nie wiem co chce
    czy potrafię tak żyć.
    tak bez nadziei śnić

    Serce sztylet
    ma
    a ja...
    gdzie jestem
    ja?!
    Nie ma
    nie ma mnie...
    jest tylko mój cień.

    "

  • M44G

    21 April 2013, 21:54

    Dobranoc beatko.

  • Gaia

    21 April 2013, 21:53

    Michał, to jest de best.
    Ale nie daj się tak jej trzaskać...
    :)

  • M44G

    21 April 2013, 21:49

    WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA OPINIĘ JESTEŚCIE KOCHANI. Maju dobrych snów.

  • Insomniaa

    21 April 2013, 21:42

    jestem wzruszona...

  • agniecha1383

    20 April 2013, 23:56

    Poczeka aż zasnę
    I wtedy mnie
    W mordę trzaśnie
    Powie zapomnij o śnie!

    Tak...wtedy najbardziej dokucza....
    wspaniały wiersz Marjanie...pozdrawiam:)

  • Berecik

    20 April 2013, 23:15

    Piękny, wspaniały...
    Ale i prawdziwy.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

  • 20 April 2013, 22:48

    Piękny wiersz.
    Pozdrawiam milutko.

  • M44G

    20 April 2013, 21:14

    Miło mi Aniu miłego wieczoru i słodkich snów.

  • Pechowa_

    20 April 2013, 21:05

    Wspaniały wiersz:))