Menu
Gildia Pióra na Patronite

Furiat ze mnie, bo nie zaznałem nigdy spokoju,
Nie chciałem nic, a dostałem widły do gnoju,
Nie miałem nic, teraz mam same problemy,
Wolałem nie mieć nic, i żyć w świętym spokoju...

3912 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!