Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uwięziona wolność

Furia zamknięta w spokojnym oddechu
Smutek uśmiechem zdeformowany
Krzyk tak cichy, niedosłyszalny
Dusza z wytyczonymi granicami wolności

I świeca
Co płonie pod szklaną pokrywą
pozornie dając nadzieję
powoli wygasa...

7753 wyświetlenia
72 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!