Menu
Gildia Pióra na Patronite

Muzeum...

Frustracja
lęgnie
w fioletowosinym sercu
frustratki

Za głośno szurasz butami

Fosforyzujące fiołki
Fruną
Wśród
Dni festynów żyć

Za głośno szurasz butami

Frustratka
faworyzuje
swoją wewnętrzną
frustrację

Zbyt głośno szurasz butami
Mówi
Podobno kochasz polskość
Szszsz...
Zbyt głośno-mówi...
Mówisz-
-kochasz...

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!