Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fraszki Igraszki

Mężczyźni niczym fraszka
która dla zabawy igraszki
rozpięta czeka na pocałunek życia...

Kobiety mając za nic
bo sfrustrowane i zepsute
więc wyrzucę w kąt
bo są też te nowe
nieobdarte - niczym pąk.

Kolce powyrywam
pazury przypiłuję
pobawię się i znów wyrzucę.

Mówię dość idę stąd
fraszkę w kąt i igraszkę
poszła stąd won...

Z cyklu było sobie życie...

Rozmowa bardzo inspirująca...

Dedykowane...

52 539 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!