Menu
Gildia Pióra na Patronite

Blady błysk

Fragment lata w jesieni
błysk słońca, ciepły wiatr.

Ptaczy śpiew
muzyka gra.

Czasu w bród.
czysto jest.

Zabić nieśmiertelny czas
myślami zakletymi w krąg

CIsza
martwa cisza.

Ślepy wzrok
puste ściany

Nikt nie puka
nikt nie szepta.

Tylko ptak w ciepły jesienny dzień.

Tęsknie.

3008 wyświetleń
35 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!