Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fotonowa pamięć

Teksty z obrazami - Fotonowa pamięć - exsilentio
Fotonowa pamięć - exsilentio

https://youtu.be/bTNLW864M2A
Fotony są wieczne, jak Bóg.
Jesteś światłem we mnie.
Tylko przez życie się zdrzemnę
I zobaczyć Cię znów będę mógł.

Nawet teraz, w pustych cieniach,
Tyle twoich ech,
Smak, zapach, szczęśliwy śmiech.
Nic się nie zmienia, a to wszystko zmienia.

To chyba czujecie najlepiej, kobiety.
Szczęście z gniewem parte w bólu.
Nie ma śmierci w zdrowym ulu.
Mój śmiech i "dziękuję", w kosiarce zamieci.
...Tak bym przytulił
W Mlecznej drogi kuli.
I wciąż tulę. Przecież
Miłości się nie leczy.
Niech Ci się wiedzie w tym... świecie.
Mój na śmierć zakłuli.

Quidem.art

42 057 wyświetleń
582 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!