Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota nocy

Firmament nocy
Senne milczenie
Marzeniem księżyca
Obudzona cisza
Krzykiem tęsknoty
Zakochanych serc
Oddalone upodobanie
Dotykiem czekania
W podróż ciepła
Wysłane gwiazdy
Złocisty splot
Rozpłomienia dusze
Oświetlając serca
Błyskiem miłości.

19 704 wyświetlenia
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!