Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczypta miłości

Filiżanką kawy
się dzisiaj częstuję.
Tak jak miłością
się nią delektuję.
Łyk za łykiem
i rozgrzewa od środka.
Z łyżeczką cukru
potrafi też być słodka.
Z pianką i posypką
czekolady na wierzchu.
Otula i pieści
moje zmysły
już długo - bez przeszkód.

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
  • kukaczka

    14 October 2021, 14:08

    ..smaka narobiłaś..
    bez cukru proszę :)

    • 14 October 2021, 16:52

      W takim razie zapraszam Marlenko 😁🙃😉

    • kukaczka

      14 October 2021, 19:55

      ..ale aromatyczna prowokacja? 😁

    • 14 October 2021, 20:11

      Nie, no co Ty 😁😆😋