Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za mało

filiżanek kawy i butelek wina
oglądania filmów słuchania muzyki
rozmów porą wieczorną
pocałunków rano
przytuleń prostych jak jedzenie chleba
za mało serc bijących razem
za mało
i oczu mgłą zachodzących
również
brak ust złączonych
śliny zmieszanej
zapachu potu szeptów i śmiechu
bezgrzesznego bezwstydu
dzikości pragnień
wybacz kochanie na ulicy jestem
nie zdołam wrócić
czasu za mało

15 317 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących