Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fantazję jedną miałam
Ciebie w myślach posiadałam
Dotykałeś mnie na pięciolinii życia Wzrokiem bystrym - istniałam
Ja Muzyka
Teraz przestałam - pięciolinii nie ma
Nikt nie słyszy muzyki
Ja - jestem w świecie ciszy
Czy w niej miłość kwitnie
To jest (nie)oczywiste
Sonata na fortepian i wiolonczelę skończona - smutna ona
Nic nie trwa wiecznie?
A miało trwać - to co piękne w nas
Zapis nut przerwany..
Pytanie zostaje - gdzie jesteś kompozytorze kochany.....?

27.08.2022
23:48 - 23:52

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!