Menu
Gildia Pióra na Patronite

Falbany myśli
pogniecione
pięścią twoich słów

już czas wyprasować
żelazkiem nadziei
na lepsze jutro

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • giulietka

    7 February 2018, 07:18

    Ładna sukienka mini;)

  • marka

    5 February 2018, 21:53

    Wiersz taki domowy, z zamyśleniem, planami...