Menu
Gildia Pióra na Patronite

To nie może się udać, to się skończy źle

Fajny chłopaku
odrobinę się rozmijamy
spojrzenia rzucane na gorąco
odwracamy po drodze
w przeciwne strony

Fajny chłopaku
trochę się rozrywamy
w kontaktach niecierpiących zwłok
skaczemy do siebie
w morderczym tempie

Fajny chłopaku
jednak się rozchodzimy
toasty wzniesione za wieczność
przełykamy gorzko
sobie na pohybel

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących