Menu
Gildia Pióra na Patronite

Erotyk lipcowy

Erotyk lipcowy

zaglądam za kotarę
mroku
wiatr przesypuje ziarenka
namiętności
nasze ciała w niezwykłym tańcu
flamenco
jasny obłok moich włosów
wiruje
w wielkim świecie
Sztuki kochania
Michaliny Wisłockiej
drżą nasze usta

rzeźbione głodem
miłości
rozpostarte wirują
skrzydła
testosteronów i estrogenów
zanurzam się w jasność
świtu

dlaczego zabrakło mi wiary
żeby myśleć
że można jeszcze raz
jeszcze raz... jeszcze raz...

Janina Malicka

4296 wyświetleń
28 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!