Menu
Gildia Pióra na Patronite

Epileptyczne zdania łuna przysłania
Oświetlająca mrok wewnątrz duszy
To koniec katuszy, pomyśl
jak źle bywało, a teraz uśmiechem uracz
swa twarz udręczoną

Niech miłym wspomnieniem teraz będzie cierpienie,
a marzenie niechaj zstąpi na rzeczywistość

Pokochaj to, co ofiarował ci On,
choc moze to nic, niewiele, wszystko-
zawsze coś

w prezencie

do niesienia w ciężkiej walizce doświadczeń

3875 wyświetleń
82 teksty
5 obserwujących
  • Innael

    7 March 2014, 19:19

    Dziękuję :)

  • Innael

    7 March 2014, 13:10

    Z całego serca - dziękuję :)