Menu
Gildia Pióra na Patronite

-pitagorejskie wariacje-

emocjonalnie niewrażliwi
zadławieni uczuciami
stoją im w przełykach
kamiennie sercowych

mrugnął do nich trójkątny księżyc
jej myśli podniesione
do słonych rzęs
jego milczenie podwyższone
do ciszy podwójnie stworzonej

dają (sobie) czas
na życie
na śmierć

-pomylił im się świat
z pitagorejskim 3-4-5
zbudowali krztuszący się samoistnie
sen(s)-

3657 wyświetleń
54 teksty
22 obserwujących
  • lightbreeze

    5 August 2011, 21:20

    J. : Dziękuję w takim razie jeszcze raz. :)
    Mademoiselle Juliette: Miło słyszeć... :)

  • lightbreeze

    5 August 2011, 09:46

    Dziękuję! :)
    A skąd takowa słabość jeśli mogę zapytać? Bo mnie nią zaskoczyłaś... :P