Menu
Gildia Pióra na Patronite

nazwij to jak chcesz

emocjonalne krajobrazy
szczyty jedynie na fotografiach
wspinaczki po nadzieję
pozbawione złudzeń
dziecinne skradanie
serca
osobno
niech tak zostanie
pozwólmy sobie odpłynąć

1852 wyświetlenia
29 tekstów
0 obserwujących
  • książkoholiczka

    18 September 2015, 11:07

    czasem jedno słowo potrafi wiele zmienić

  • 18 September 2015, 10:55

    jedno słowo, a jak namieszało...

  • książkoholiczka

    24 September 2014, 21:19

    Dziękuję

  • RozaR

    24 September 2014, 21:02

    Dobre -ma takt.