Menu
Gildia Pióra na Patronite

EMOCJI MOC

Emocji moc.

W myślach dre
Twą Kolejną fotografię
Kiedys zapomne Cię
Choć dzis nie potrafię
W myślach mówię Ci
Jak bardzo mi źle
Ty nie odpowiadasz mi, że
Bez Ciebie żyć nie umiem....
Na ustach mam słony smak
Łez ktore lecą nie od dzis
Lecz ja wiem ze to i tak
Jest mój niemy krzyk.
Bo w sercu choć jest ból
A w duszy wielki dół
To obraz przeciez Twój
Nie zniknie nigdy tu....
I moge przeklinac kazdy dzień
I w myślach przekreslac Cię
A serce i tak swoje wie...
Pytanie czy Ty też?
Na rzęsach stawać nie potrafię
Nie umiem też być ideałem
Jestem z krwi i kości choć czasem
Nie patrzę oczami lecz sercem malym.
Czy Ty to kiedyś zrozumiesz?
Czy pojmiesz ten zaklęty sens....
Ze Kochałam, i kocham Cię ...lecz
Od Ciebie zależy czy nadal...
Będę Kochać Cię...?

Autor wiersza: ASIKA
http://www.youtube.com/watch?v=8H1kBbjAtzY

31 473 wyświetlenia
325 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!