Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko To Co Jest Najważniejsze

Ekstremalna metamorfoza ...
z bezdomnego włóczęgi w narodu wielkiego wodza ...
By podjąć tak ciężką walkę,
trzeba być kimś na prawdę twardym.

Me życie tak bardzo się zmienia,
że to czasem wydaje się być nie do uwierzenia ...
Co kiedyś wydawało się nieosiągalne,
z dnia na dzień staje się coraz bardziej realne.

Me serce jest wolne od grzechu
i znam prawdziwe oblicze mojego autorytetu,
dla którego to co było najważniejsze
to dom bezpieczny a w nim szczęście.

Ekstremalna metamorfoza ...
czasy są ekstremalnie inne, więc od wielkiego wodza
biorę tylko to co jest najważniejsze i ponadczasowe
i dążę do szczęścia w moim domu nowym.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!