Menu
Gildia Pióra na Patronite

ej Piotrek, jesteś sobie tym Shmithem, Will
w ubraniach wypruwasz sobie Żyły
Eminem, rzygasz w kiblu, przed skokiem - Pre-wc
zaglądasz do muszli mówiąc - małże mały łże Małysze
Ja skromnie gram w pokera mów mi Mały-szu
Choćbyście Szli i Ren cały Roberto Czeko-na Kraniec
się nie ulęknę lecąc stylem V na Vysokości
powierzchni tnących sFokusowany na odległości
a jedynie lądowania telemarkie'eterze

16 392 wyświetlenia
259 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!