Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pośredni świat.

Egzystujemy w
pośrednim świecie

tutaj niebo z piekłem
mieszają się

lecz nie ma demonów
czy aniołów

jesteśmy tylko my -
ludzie

12 888 wyświetleń
179 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!