Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

edytory, aplikacje, programy,
obraz idealizowany
ostrość, kontrast, nasycenie,
pejzaż na życzenie
modelowanie, retusz, makijaże
zjawiskowe twarze
piękno, głód doskonałości
trend teraźniejszości

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
  • Naja

    17 January 2022, 22:42

    Trendy zaczynają nas wyprzedzać, coraz częściej bywają niedościgłe :-)