Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zyx

Echo mi Ciebie odwołało
o ściany uderzył Twój szept
jesienny
późny
ciepło opadły słowa,
bezwstydna nagość
lipcowej nocy

Echo mi Ciebie odwołało
teraz w szklanej kuli dnia
zamknięta
pluję ciepłem wspomnienia

27 833 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • 11 April 2017, 07:09

    "Pluję" bardzo tu nie pasuje. Poza tym wiersz jest ciekawy. Podoba mi się.