Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oskarku...dziękuję

Ech...ja to mam szczęście.
Dziękuję Synuś, że...jesteś
Dziękuje za radość jaką
dajesz mi każdego dnia
za Twój słodki uśmiech,
za bałagan w pokoju,
za wspólne śniadanie,
za wszystkie niepoukładane
myśli, które ciągle
odkładasz na...kiedyś.
Dziękuje Ci za wszystkie
nasze wspaniałe chwile,
za Twoje ...tak i Twoje...nie,
za muzykę, którą tworzysz,
a od której czasam głowa boli
bo ona
głośniejsza niż moje
wierszem pisane słowa.
Za to, że każdego dnia
w trudnych chwilach...
przytulasz, podajesz rękę,
nie zadajesz pytań,
i wiesz kiedy cierpię.
Dziękuje za piękne,
mimo Twojego wieku
ciągle tak samo brzmiące
Kocham Cię...Mamuś
którego nie zamieniłabym
na nic więcej !
Dziś moje Dziecko Twoje święto
więc składam Ci najpiękniejsze
życzenia i oby wszystkie
miały moc...spełnienia.

Mojemu kochanemu Synusiowi.... za 22 lata słodkiej i cudownej miłości
pamiętająca... Mamuś :):):)
01.06.2011
http://www.youtube.com/watch?v=5dcILmkHLcw

54 913 wyświetleń
428 tekstów
95 obserwujących
  • Julka 10

    1 June 2011, 11:53

    Dziękuje bardzo...Cieszę się, że życzenia zapisane wierszem spodobały się Wam.
    Tam gdzie piękna, wyjątkowa miłość słowa same się...piszą :)
    Wiecie o tym najlepiej :):)
    Życzę więc pięknego dnia i radosnego " świętowania" :)

  • Seneka 18

    1 June 2011, 09:57

    Piękny wiersz...

  • 1 June 2011, 00:24

    Przepiękne życzenia z okazji dnia dziecka :))
    Na pewno syn jest z Ciebie dumny :))

    Nocne pozdrowienia i życzę.. kolorowych snów :))