Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ech co tam wiersze

Ech co tam wiersze
kiedy net kusi
lajkami serią polubień
niusami hejtem
młodością pięknem
szybkością oraz
-yutubem
cóż znaczą rymy
to wszystko wokół
zachody słońca
czy wschody
zaduma skrucha
czy w lesie spokój
człowiek czy jego
pragnienia

Szybkość wyścigi
silnika ryki
byle do przodu
byle wygrywać
byle zwyciężać
śmierć zagnie parol
ryki ucichną
czas przeszły
ziemia powije

7629 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!