Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tryb awaryjny

dzwoniłeś w środku nocy

chcąc posłuchać
jak ciężko oddycham

gdy dzielę kilometry przez miłość
której nie ma

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • fyrfle

    23 April 2020, 19:24

    Czasem faktycznie życie mówi nam tak albo nie.

  • 27 February 2018, 22:43

    yestem, dziękuję i wzajemnie.

    fyrfle, czasem życie jest tylko czarno-białe. Dzięki za odwiedziny.

  • fyrfle

    27 February 2018, 12:30

    Przykry tekst.

  • 26 February 2018, 19:02

    Uważam, że proces oddychania u kobiety lepiej oglądać, niż słuchać. :P
    Ładny tekst.
    Miłego wieczoru. :))