Menu
Gildia Pióra na Patronite

Komu dzwoni dzwon

Mr.Dreamer

Mr.Dreamer

Dzwoni znów dla mnie to nie niespodzianka
Opada mi energia idzie jesień chowam letnie ubranka
Zastanawiam się co robilem rok temu
Czy z Tobą gdzieś bylem komu narobilem problemów
Tyle ciągle sie zmienia już nie gadamy więc znowu nadaje poemat
Odtwórca roli nie złazi ze sceny znowu bije dla mnie dzwon już nikt się nie pyta o ceny
Pytałaś czy możesz być moją Esmeraldą powiedzialem tam od tego czasu mów wielki Klaudio
Jestem Twoim Frollem nie pokazuj mi się na darmo
Twoja gra aktorska nie wiesz jakie to wrażenie wywarło
Chodź do mnie nie cierp już uderzymy razem w dzwon by zacząć od nowa cóż nam zostało to ile czasu minęło gdy widzieliśmy sie ostatni raz czulem niemoc byłem innym człowiekiem chociaż mnie dalej jest dwóch odwracam sie od niego i obraniam od much nie chce stracic równowagi by spaść z dzwonnicy na bruk
Obsesje mam na Twoim punkcie moge mówić o tym wprost
Kładę sie pod dzwonem zmeczony od chłost
Ogień z dna piekieł mnie pochłonie ale dostane Cię impost

4042 wyświetlenia
64 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!