Menu
Gildia Pióra na Patronite

***Nocą ...

Dźwięki płyną cichutko
noc rozlała się pod nogami

bezkresne Niebo
bliżej Serca Twego
wszystko w niej żyje

dłoni dotyk na piersi
obietnicą związani

jeden krok do siebie
jesteśmy w swoim Niebie

Kochanemu ...N.ღ

28.09.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=ROto6EPV_14

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • 1 October 2017, 23:41

    Ładne.
    Dobranoc. :))

  • Adnachiel

    28 September 2017, 12:27

    Cześć Malusia :)
    Jak dobrze, że Twoje wiersze wciąż powstają.
    Pozdrawiam pełen zachwytu :)