Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wzruszenia

Dźwięki ze strun fortepianu
Przypomniały mi że jesteś
Wciąż tu obok nie zapomniana
Mimo tylu wzruszeń i upadku nocy

Zwiewna jak mgiełka nad rzeką
Orzeźwiająca niczym kropla rosy
Dotykasz mojej dłoni i mówisz
Bez słów, patrząc w oczy

Wciąż tu jesteś i bądź, proszę
Nasze filiżanki ciekawe wzruszeń
A ja tęsknię i nie przestanę
Bo to jest piękne - kochanie

15 745 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
  • Malusia_035

    27 August 2019, 10:06

    "filiżanki ciekawe wzruszeń " ładnie :)
    Niech się napełniają dobrymi wspomnieniami i smakami :)

    Pozdrawiam :)