Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dźwięk

Dźwięk w słuchawkach na uszach,
ciszę wokół Ciebie skutecznie zagłusza.
kiedy tak tego bezdźwięcznie słuchasz.

Dla świata jedynie cicho oddychasz,
przy czym zło i strach lekko odrzucasz.

Coś w głębi klatki piersiowej szalenie się porusza,
wywołując otwarte spojrzenie i uśmiech na ustach,
a Ty sam tajemnice pobliską w mgnieniu oka wymuszasz.

Nie zostajesz w przyziemnych sprawach i uczuciach,
tylko na niebie lewitujesz, na muzyki osobistych odczuciach.

23 686 wyświetleń
270 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!