Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pianino

Dźwięk uśpiony nigdy nie umarł
daj mu nadzieje i połóż dłoń.
W sercu choć cisza i późna zima
zbudzi wnet wiosnę ten jedn ton.
Kurz przykrył wszystko otulił puchem
mając wspólnika a był nim czas.
Chwyć więc ten zeszyt odczytaj nuty
a w tej muzyce dziś znajdziesz nas.

14 736 wyświetleń
139 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!