Menu
Gildia Pióra na Patronite


Dźwięk tłuczonego szkła
w ciemnej przestrzeni
się mieni wśród krzyku niemego
nieogarniętego
a niemożliwość spełnia się
i ptak bez skrzydeł unosi na wietrze

O dzięki Ci, Nieodgadniony

3875 wyświetleń
82 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!