Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziwnie tak nienormalnie,
i nie za bardzo nachalnie,
kocham Ciebie mój miły
ale mi się pomysły skończyły,
co zrobic by odzyskać ciebie,
choć może to z nią jest ci jak w niebie?
Pierwsze wrażenie wywarłam słabe,
choć mi mówili: "nie zawal sprawy",
ja nie słuchałam, z miłości się śmiałam,
a teraz mam co sobie zgotowałam.

13 602 wyświetlenia
129 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!