Menu
Gildia Pióra na Patronite

💞Ja z Tobą💑

Dziwnie się czuję,
wciąż kontempluję,
wyobrazić nie jestem
sobie tego w stanie,
że kiedyś nie będzie
mnie ani Ciebie,
Ja z Tobą chcę wiecznie
żyć w Raju kochanie.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących