Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moon G Neverhood : * DZIŚ *

Dziś zaczyna się dobra passa
kiedy zły płomień już zgasł a
świnia ohydna zamilkła
by stać się jadłem dla wilka pięknego
przepysznym ...

I z domu mego niechciani goście już wyszli,
więc dzisiaj wezmę nowego oczyszczenia prysznic
i nigdy więcej już się brudem cudzym nie pobrudzę
i do drzwi mych nie zapukają już żadne pokrętne paluchy cudze.

Wiem już kim jestem i dobrze znam swoją wartość
i nie przestanę Cię kochać, bo bez miłości żyć nie warto ...

I nie uwierzę już nigdy w żadne ohydne słowa,
które z zawiści próbują szczęście piękne zdołować.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    15 August 2018, 07:18

    Bubuśko

  • Michaelowa

    15 August 2018, 04:36

    Miśko