Menu
Gildia Pióra na Patronite

Właśnie Dziś

Dziś pora na zmiany ...
już nigdy pijany -
to postanowione
i zakodowane.

Już nigdy zmartwiony,
niezdecydowany,
niepewny, zwątpiony
czy serio kochany ...

I bez zawahania
wypowiem te słowa
gdy razem na ślubnym
ołtarzu staniemy ...

Chcę zawszę być z Tobą,
ponieważ Cię kocham
i dzisiaj jak nigdy
jam tego jest pewny.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    29 March 2020, 13:11

    @Esmeralda dziękujemy i również pozdrawiamy 🆗🍩🎃🎸

  • Michaelowa

    28 March 2020, 20:04

    Misiaczek mój kochany w końcu robi postępy 😘

    od Moon G