Menu
Gildia Pióra na Patronite

...dziś nie mogę już uczynić nic
więc przynoszę
Ci wiersze...
tych kilka kryształków dobrych słów
składam na grób
i dziękuję Ci z całego serca
za to, kim jestem...

Mamie

189 975 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • knutschkugel

    2 March 2017, 10:54

    cudownie ujete - kazda matka bylaby dumna slyszac takie slowa...

  • Thebestkasiaa

    27 July 2016, 19:19

    Jestem bardzo wzruszona po Twoim wierszu Seneka 18
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • Kullka

    14 July 2016, 14:42

    Ściska mnie serce i gardło, gdy czytam takie wyznania. Przepiękne...
    Tak dawno tutaj nie byłam.