Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziś…
Liście tańczyły z deszczem
Drzewa śpiewały wiatrem
A ja wśród nich wirowałam
Teraz już pusto.
Gdzieś tam w rogu,
cichutko, w cieniu
Siedzi sobie przeznaczenie
Może tym razem się uśmiecha
Tylko nie wiem
Czy do mnie czy do siebie
Czemu nie możesz być?
Znowu nic.

https://www.youtube.com/watch?v=G_JmRFQhgAc

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • Cris

    19 November 2015, 20:15

    To dobry wiersz...
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • fyrfle

    19 November 2015, 13:28

    Piękno listopada pokazałaś jednocześnie oskarżając go.

  • marka

    18 November 2015, 23:19

    Bardzo nastrojowe i pachnące nostalgią dzieło.

  • Gosia86rtk

    18 November 2015, 22:46

    Miło, miło :) pozdrawiam

  • krysta

    18 November 2015, 22:24

    wzruszający i piękny.