Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pochmurny dzień

dziś jest dzień walki z depresją

a co jeśli ona nie chce
walczyć z nami?
przyjmuje na siebie ciosy
dniami i nocami
lecz odejść nie może
gdyż ma ważne zadanie:

nad sensem z nami rozmyślanie

4549 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
  • 23 February 2020, 22:06

    Depresja przynosi tylko jedną myśl z zakresu sensu - bezsens. Obawiałabym się mieć w niej sprzymierzeńca.

  • Trzykropek

    23 February 2020, 18:37

    Hmmmm. Poczucie rumoru mi się przypomaniało.

  • Trzykropek

    23 February 2020, 18:22

    Czy ty mi Lila doradzasz samomiażdżenie przez samozastanowienie? ;)