Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie Wracaj

dzisiejszy chłód ogrzewa moją rzeczywistość
dzisiejsze nie będzie czymś lepszym na przyszłość
zamykam wszystko w małej skrzyni,
kluczyk wyrzucę by zła nigdy nie uczynić
choć by waliło biło w wieko z drewna bukowego
ja nie otworze mam już dość fałszu... mam dość jej i jego

302 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!