Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęcza...

Dzisiaj jestem słońcem
które stało się przewagą
upalnych skrajnie dni
panujących między nami

Tworzymy niebezpieczny
pożar dla zgrzanych ciał
gdzie jedynym ukojeniem
jest przelotny deszcz

Spływający w moim sercu
bo niczego więcej nie pragnę
niż podziwiania wspólnie
tak kolorowej tęczy...

11.06.2018

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • misiek45

    12 June 2018, 15:33

    U Ciebie jak zawsze romantycznie Kochana :) Serdecznie pozdrawiam :)