Menu
Gildia Pióra na Patronite

(Nie)wracaj!

Dzisiaj znowu dużo o tobie myślałam,
W głowie bałagan z emocji miałam.
Wciąż wracają wspomnienia, jak żywe,
Odbierają mi całą radość i siły.

Wczoraj trochę o tobie mówiłam,
Dzieliłam się z bliskimi tym co przeżyłam.
Jak zaczęłam na głos wymieniać co robiłeś,
Jakim podłym, okrutnym dla mnie byłeś...

Wszystko musiałam za sobą zostawić,
To co znałam, lubiłam, gdzie całe życie byłam.
A chciałam sie tylko w twoje ramiona schować,
Usłyszeć, że naprawdę mocno mnie kochasz.

Dzisiaj siedzę na podłodze w pokoju,
I nie wiem jak się odnaleźć w rzeczywistości.
W obcym mieście, mieszkam u rodziny,
Od miesięcy, jakby cały świat stanął w miejscu.

Czuję jak tonę we własnej beznadziei,
Że w moim życiu już nigdy nic się nie zmieni.
Zabrałeś mi całe moje 20ste lata, a ja choć
Za późno, wiem jak wielka to strata.

56 126 wyświetleń
486 tekstów
32 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!