Menu
Gildia Pióra na Patronite
EliWerra

EliWerra

Dzisiaj w moim śnie uniosłam się nad ziemią
głowy obcych ludzi podnosiły się w zdumieniu
a ja czułam taką lekkość, taką radość, wręcz ekstazę
i nie chciałam wracać więcej tu: do trosk, złych słów i zdarzeń

4217 wyświetleń
30 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!