Menu
Gildia Pióra na Patronite

❤ Nasza Pożądliwość ❤

Dzisiaj ujrzałam w Twoich oczach płomień
tak pożądliwie nade mną się schylał.
Mmmmm, pieścił moje stopy gorącym oddechem,
krążył po ustach, skroni, szyi z jęków echem...

I złączył się z moją purpurą ognistą ,
zakwitł tysiącem iskier, iskiereczek
i wpełzał delikatnie w moje dłonie,
jakby powietrzem był, nie płomieniem...

Dzisiaj ujrzałam w Twoich oczach miłość.
Weszła z płomieniem do mojego serca.
W czerwonej barwie dotąd z Tobą tonę...
Upojeni sobą okryci welonem...

Thebestkasiaa 28.11.2015

5658 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • fyrfle

    29 November 2015, 13:37

    Palmę mam i na starość mi bije.

  • Thebestkasiaa

    28 November 2015, 21:32

    Chyba masz Kasię skoro tak piszesz Mirku :D
    To z Kasią Ci się upiecze :D

  • fyrfle

    28 November 2015, 17:31

    Kasie tak mają!:)))

  • Thebestkasiaa

    28 November 2015, 15:21

    Krisso

    Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :D
    Dziękuję i pozdrawiam

  • Thebestkasiaa

    28 November 2015, 15:19

    fyrfle
    Każdy z nas ma coś w sobie z piromana w różnym tego słowa znaczeniu...A jaka jestem ja to już moja słodka tajemnica...Zapałkę myśli pocieram o draskę emocjonalności. Bo dusza to rodzaj ognia , który ożywia nasze ciała. Miłość to jedyny ogień, który rośnie w miarę podsycania.Trochę ognia, trochę lodu czyni miłość trwałą...

  • Krisso

    28 November 2015, 14:57

    Niesamowite ! Czy jesteś takim gorącym płomieniem ?
    Wspaniałego dnia Kate :))))

  • fyrfle

    28 November 2015, 13:08

    Autor jest piromanem z OSP?

  • krysta

    28 November 2015, 12:27

    zmysłowo i gorąco... ;)
    serdeczności ślę na miły dzień.