Menu
Gildia Pióra na Patronite

" 12 "

Dzisiaj świat
Inny kolor ma
Niebo prawie
Błękitniejące, a
Słońce płaczące

Twoje słowa
Milczące
Twoje myśli
Przemilczenia
Dają do myślenia

W Twe dłonie chcę
Wtulić swoją twarz od
Tęsknoty szarą
Spojrzeć w Twoje
Oczy prawdziwe i
Dotknąć serca
Czekam
Cierpliwie
Kocham prawdziwie

Pragnę zatopić się
Jeszcze raz
Dotknąć Cię tam
Gdzie nikt nie dotykał
Duszy promień chwycić
Zajrzeć tam gdzie nikt
Nie zaglądał...Podziel się

Prawdę zobaczyć...
Ona tak wiele dla mnie znaczy
Spojrzeć aż w samo dno duszy
Pozwolić mi na to musisz.

Panie

281 852 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!