Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

dzisiaj
przybędę do ciebie

otulę nitkami jedwabiu
sennością łóżko zaścielę
i zasnę
- chociaż na chwilę
by trwaniem z tobą w milczeniu
spełniać sen między snami

niepewność
- zostawię za drzwiami

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących