Menu
Gildia Pióra na Patronite

bądź moim snem

dzisiaj
przybędę do ciebie
nitkami jedwabiu otulę
sennością łóżko zaścielę
i zasnę
chociaż na chwilę
- by trwaniem z tobą w milczeniu
przeżywać sen między snami

- niepewność
zostawię za drzwiami

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!