Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczy

Dzisiaj pierwszy raz
skierowałyśmy się na świat,
spojrzałyśmy w okno.

zapatrzyłyśmy się,
bo zapomniałyśmy ten widok
długo nie miałyśmy czasu,
żeby to zrobić, żeby wpatrywać się.

dzisiaj znalazłyśmy cenny pieniądz

dwadzieścia cztery godziny w ciągu doby,
a my nie mamy jak,
nie mamy chwili.

...
Za dużo liczy czas,
za często,
dlatego się nie uśmiecha

3605 wyświetleń
77 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!