Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poznawaj twarze

Dzisiaj pada deszcz i jest mi smutno
Nie umiem już pięknie łączyć słów
Jutro kolejny świt i zajęć mnóstwo
Nie wiem jak ułożyć poduszkę do snu

Przenoszę się więc na kilka chwil
Do miejsc spisanych tatuażem
Gdzie opada dym a pod dachami spokój tkwi
Spokój we mnie utkanym z marzeń

Pukam cichutko do twoich drzwi
Nawet nie wiem czy jesteś
Pragnę po prostu pobyć z kimś
Tu a jednak w innym mieście

15 622 wyświetlenia
137 tekstów
21 obserwujących