Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzisiaj

Dzisiaj nie ma dobrych słów
To, co się dzieje jest naturalne
Nie wypalenie
Nie kłótnia
A wartości płonące
Priorytety balaganem
Wszystko co było dziś nie jest
Jestem nieznana
Dynamika naszej rozmowy jest inna
Nie będę płakać
A Ty wołasz dalej o współczucie
Wszystko w prostych liniach
Nasze potrzeby są inne, widzę
To, co się dzieje w naszych winach
Miłość zakorzenioną, widzisz
Ginę
Ginę raz po raz
Może wcisnąć w gaz
I uciec na 10 lat
Nie chcę uczyć uczuć siebie znowu
Pozbawiona łez,
Na zawsze Niczyja samotna.
Jutrzejsze nieznane,
Dzisiaj nie ma dobrych słów.

10 937 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!